+

Generelt
Dartsupply.no eies av Skanfil for Samlere AS: Foretaksnummer: 999 024 661

Priser
Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MVA.

Lager og frakt
Alle varer leveres fra lager i Norge. Varer sendes med Posten, som brev eller pakke. Minimums sats er pr i dag 65- i frakt og omkostninger.
Sendinger med lav vekt sendes som brev. Alt over 350 gram går som pakkepost med sporing.

Levering
Ved betaling med VISA/MasterCard, Vipps eller Klarna FAKTURA blir varene sendt innen normal tid ca. 24 timer, ved hektiske perioder kan det gå oppmot 48 timer. Bedriftskunder har muligheter for å få EHF faktura krever organiasasjons nr. 
Når ordre er under bedhandling vil du motta en e-post med forsendelses nummer, og du får en ny e-post når ordre er sendt. 

Betaling
Betalingsmåtene du kan velge mellom er: VISA/MasterCard, VIPPS, Klarna FAKTURA og EHF faktura (kun for bedrifter)  
Vi benytter en sikker løsning fra Bambora for håndtering av kortbetalinger og VIPPS. Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse.
Kjøp nå, betal om 14 dager. Velger du Klarna FAKTURA får du alltid 14 dagers betalingsfrist. Faktura sendes til deg direkte fra Klarna på registrert e-post. 
Betalingen reserveres ved bestilling, men trekkes først når varen er pakket og sendt fra vårt lager. 

Betaling Bedrift EHF Faktura: 
Vi tilbyr også EHF faktura for bedrifter som kan mottat dette. Det krever imedlertid at en registrerer seg som kunde med organisasjons nummer før EHF kan velges som betalings alternativ ved utsjekk. 


Forbrukerkjøpsloven
Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende. Enkelte produkter kan ha utvidede garantiordninger.

Mangler eller feil (Reklamasjonsrett)
Når du handler på dartsupply.no har du selvfølgelig 2 år reklamasjonsrett. Det betyr, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilake eller avslag i prisen, avhengig av situasjon. 
De delene som er montert på en dartpil (flights og bakstykker) er ikke dekket av reklamasjonsretten, da det er helt normalt at disse går i stykker ved alminelig bruk. 
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller post@dartsupply.no dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer.
Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss.

Angrerett
Angrefrist 14 dager, ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Dersom varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte, ved bruk av angrerett må Vedlagt skjema fylles ut og retuneres til oss sammen med varen det gjelder.

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (personvern)
For at du skal kunne gjennomføre en ordre på dartsupply.no trenger vi følgende opplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefon
 • E-post

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål om å kunne levere varene til deg og forbedre din kjøpsopplevelse. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Personopplysningene registreres hos Skanfil for Samlere AS i henhold til lov om GDPR.

Vi samarbeider herutover med andre bedrifter som behandler data. De behandler utelukkende opplysninger på vegen av oss og kan ikke bruke dem til egne formål, og de overholder gjeldende lovgivning for databehandling.

Disse foretakene kan ha full eller delvis tilgang til dine data:

 • Scannet: Leverandør av teknisk løsning og server.

 • Mailchimp: Nyhetsbrevsystem. E-postadresse såfremt du mottar nyhetsbrev fra oss og fortsatt ønsker det. Du kan når som helst slette din e-postadresse som nyhetsbrevmottaker.

 • Klarna: Fakturaservice. Dersom du har valgt Klarna som betalingsmåte, vil du motta faktura direkte fra dem og derfor har de da mottatt dine opplysninger. www.klarna.no

 • BAMBORA: Kortbetaling / VIPPS, Om du har valgt å betale med kort eller Vipps blir denne prosessert av Bambora. www.bambora.no 

 • OM Regnskap: Vår regnskapsfører.

 • Google Analytics: Analyseverktøy fra google som hjelper oss å forstå og optimalisere vår hjemmeside. Data om kjøp lagres hos google.  

 • Mybring: Vårt system for å skrive ut forsendeslse lapper og retur lapper som igjen knyttes mot Posten Norge.

Når det registreres personopplysninger via vår webside, sikrer vi at det alltid skjer ved angivelse av ditt samtykke, således at du er informert om presis hvilken informasjon som blir registrert og hvorfor.

Skanfil for Samlere AS har tilgang til opplysninger som er registrert om deg. Den dataansvarlige er  Harald M. Veland.

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

Dine opplysninger vil på ingen måte bli videresolgt til tredjepart og vi registrer ingen person-sensitive opplysninger. Dersom du mener at dine opplysninger er unøyaktige, har du rett til å få dem oppdatert. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata, hvis du ber om det. Det kan for eks. være at dine data ikke lengre er nødvendige i forhold til det formål som vi skulle bruke dem til. Du kan også kontakte oss, dersom du mener, at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Da kan du skrive til oss på: e-post

Om du kommuniserer med oss, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette kan være informasjon som:

 • Ditt navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Ordrenummer

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.